Træningsforløb

Jeg tilbyder forskellige ryghold til både forskelligt temperament og behov. Læs nærmere her hvilket hold der passer dig:

  • Specialiseret rygtræningsforløb (60 min x 8): Intense rygforløb hvor du er i fokus. Max 8 deltagere så jeg har tid til dig og til at graduerer træningen, så den passer din ryg og dit niveau. Holdet er med fokus på at hjælpe dig i gang med at træne hjemme på egen hånd. For at deltage i forløbet skal man have en forundersøgelse først som er inkluderet i prisen. Herudover får man et personligt træningsprogram og løbende vejledning og guidning under forløbet.
  • Håndværker holdet (60 min x 8) Håndværkerholdet - træning kun for håndværkere! Vil du gerne passe på din krop og holde mange år som håndværker? Som håndværker bruger man sin krop som arbejdsredskab og er afhængig af at din krop er bedst mulig form til at klare et fysisk arbejde over mange år. Træningsholdet har fokus på de belastninger, du har som håndværker - og på hvordan du kan reducere disse belastninger ved hjælp af en stærkere krop. Vi kommer til at træne hele kroppen, styrke din core samt arbejde med bevægelighed.
  • Individuel træning: Hvis du føler et behov for individuel træning, er der mulighed for det. Det kan være mig, der coacher dig og hjælper dig igennem programmet fra gang til gang. Det kan også være du hellere vil træne selv med et program jeg har skræddersyet til dig. Vi kan følge op på programmet og din træning en gang hver 14./30. dag afhængigt af dine behov og ønsker.

Avanceret Rygtræningshold

Specialiseret rygtræningsforløb

Det er en hel rygpakke der indeholder flere elementer. Det er et forløb der med høje ambitioner på dine vejne og derfor vigtigt at du selv er topmotiveret og engageret. Det er med dig i fokus og med fokus på lige netop din rygproblematik.
Husk at
Rygklinikken er flyttet!

Den 1. november flyttede jeg i nye lokaler

DEN NYE ADRESSE ER:
Bakkedraget 1b, 1. sal
8362 Hørning