Træningsforløb

Jeg tilbyder forskellige ryghold til både forskelligt temperament og behov. Læs nærmere her hvilket hold der passer dig:

Specialiseret rygtræningsforløb (60 min x 8)

Intense rygforløb hvor du er i fokus. Max 8 deltagere så jeg har tid til dig og til at graduerer træningen, så den passer din ryg og dit niveau. Holdet er med fokus på at hjælpe dig i gang med at træne hjemme på egen hånd. For at deltage i forløbet skal man have en forundersøgelse. Her får man et personligt træningsprogram og løbende vejledning og guidning under forløbet.

Åndedrætstræning (60 min) Tilmelding pr gang. 

Ved hjælp af et bevidst åndedræt og øvelser kan man genskabe den naturlige balance i kroppen og nedsætte ovenstående symptomer. Ved at arbejde fast med åndedrættet vil du kunne opnå:

  • Mere energi
  • Mere ro, klarhed og fokus
  • Bedre søvn
  • Bedre humør
  • Færre smerter

Individuel træning

Hvis du føler et behov for individuel træning, er der mulighed for det. Jeg guider  og vurderer hvilke øvelser, der er mest relevante for dig. Jeg  coacher dig og hjælper dig igennem programmet fra gang til gang. Det kan også være du hellere vil træne selv med et program jeg har skræddersyet til dig. Vi kan følge op på programmet og din træning en gang indimellem afhængigt af dine behov og ønsker.

Individuel åndedrætstræning

Har du behov for mere personlig træning og guidning af dit åndedræt, så kan du booke en individuel session (30 minutter- vi aftaler hvis der er behov for dobbelt tid). Har du angst, stress eller depression kan det være rart at have en personlig og fokuseret åndedrætstræning uden at have andre deltagere med.  

Åndedrætstræning

Åndedrætstræning

Specialiseret rygtræningsforløb

Det er en hel rygpakke der indeholder flere elementer. Det er et forløb der med høje ambitioner på dine vejne og derfor vigtigt at du selv er topmotiveret og engageret. Det er med dig i fokus og med fokus på lige netop din rygproblematik.