Lidt om mig

Lidt om mig

Jeg er autoriseret fysioterapeut siden 2007 og har over 15 års erfaring. Jeg har primært været på klinik de første 6 år. Her har det været almindeligt klinikarbejde med behandling af hele kroppen og forskellig ryg – og nakke/skulder- træningshold.

På klinikken var jeg intern underviser. Jeg holdte kurser af undervisningsdage 1-2 dage på interne klinikker i Skanderborg og København. Jeg er uddannet og certificeret McKenzie terapeut, og hvilket er et godt undersøgelsesredskab og nu et supplement til den viden og erfaring jeg har fra Silkeborg Sygehus.

I 2014 fik jeg drømmejobbet som rygspecialiseret fysioterapeut på Silkeborg Sygehus på medicinsk rygklinik.

Efteråret 2020 har jeg -ved siden af mit job i silkeborg- startet min egen klinik- Her kan jeg implementere min viden og erfaring fra Silkeborg, samt danne de forløb for mine patienter, som jeg mener, er det bedste for den enkelte. At have frie hænder til at kunne guide, vejlede, behandle og træne på den enkeltes præmisser er noget, der giver mig meget stor glæde og energi til mere. Den helt perfekte kombination i min verden.

 

Jeg har arbejdet i 8 år som på Silkeborg sygehus som specialiseret ryg- og nakkefysioterapeut. En del af mit arbejde er, at vi som fysioterapeuter selvstændigt undersøger, udreder og diagnosticerer en del af patienterne og gennemgår MR scanninger og røntgen sammen med patienten. Vi står for vurdering af viderehenvisning til anden undersøgelse eller kirurgi superviseret af overlæger.

Vigtigst af alt- giver vi patienten tryghed omkring deres rygproblematik, vi guider og vejleder vi rygpatienten i det videre forløb.

Qua mit arbejde på Silkeborg sygehus holder jeg mig opdateret med den nyeste viden og forskning.

Jeg er selv fysisk aktiv med løb, landevejscykling, spinning og ikke mindst speedskating på rulleskøjter i Århus 1900 inlinere og udover selvfølgelig rygtræning 😉