Avanceret Rygtræningshold

Har du brug for rygtræning med lidt mere power? Eller bare generelt have en stærkere krop til at forebygge skader eller forbedre din performance i en sport/træning?

Som noget nyt har du nu mulighed for at deltage i avanceret rygtræning. Det er udvidelse af mit specialiserede rygtræningsforløb og derfor for øvede eller dig der er klar til næste step.

Træningen bliver stadig efter de individuelle behov og niveauer, men man skal kunne være med på et lidt højere niveau end mit basis specialiseret ryghold. Det er nødvendigt, at jeg ser dig inden forløbet til undersøgelse, så jeg kender din ryg og krop bedst muligt og kan tage individuelle hensyn.

Der vil være et personligt træningsprogram, som jeg opfordre til at bliver trænet mellem 2-5 gange i ugen afhængigt af opsætningen af programmet. Normalt laver jeg et kort program på max 10 minutter som man laver på daglig basis.

Som mit andet specialiseret ryghold har jeg store ambitioner på dine vejne og forventer du er engageret og motiveret for træningen.

Jeg forventer du bliver stærkere og kan vende tilbage til bevægelser og funktioner og evt træning hvis du har været begrænset af dine smerter.

Du får:

Et træningsforløb med avancerede øvelser på 8 gange, hvor jeg har mulighed for at fokusere og lave det endnu mere individuelt, når der kun er max 7 andre deltagere

✅Du får en forundersøgelse, så jeg kender din ryg og evt. andre problematikker. Jeg analyserer, hvilke øvelser, der er gode og hvilke der skal undgås. Jeg forholder mig til dine smerter og dine daglige belastninger og analyserer og vurderer hvilke muskler, der er vigtig for dig at fokusere på. Værdi af forundersøgelse 700kr

✅Derudover laver jeg et personligt program, du har ved siden af træningen, et must for at opnå gode resultater. Værdi 250kr

✅En lukket online gruppe til vejledning og motivation i gruppen under hele forløbet.

✅Under forløbet er der mulighed for at jeg redigerer dit program og tilpasser, hvis du er blevet stærkere eller har smerter ved nogle af øvelserne.

Info:
🔸Max 8 deltager (og minimum 4 før jeg opretter holdet)
🔸Først til mølle
🔸8 træningsgange torsdage fra kl 18-19
🔸Opstart torsdag den 31. August til og med den 26. Oktober (-springer over uge 42)
🔸Nydamsvej 1, 8362 Hørning
🔸Egen betaling hvis medlem af Danmark 2.045,- ellers 2.650,- alt inklusiv: 1x Forundersøgelse (60 min), 1x personligt træningsprogram, 8x træningsgange, vejledning under hele forløbet, undersøgelse og mulighed for tilretning af dit program så det er helt specifikt passer dit niveau. (Hvis du er tidligere deltager kan du evt undvære forundersøgelsen, afhængigt om der er uændret status og om du har behov for nyt træningsprogram der passer til dette niveau)

Har du lyst til at hører mere om forløbet? Kontakt mig på 23297787

Du kan også gå ind og booke nu før andre på
https://system.easypractice.net/event/avanceret-vet-ryghold-5bbc4